انرژی مایکروویو
حرارت دهی یکی ازمهمترین روشهای متداول در فرایند مواد غذایی است.این روش نه تنها به دلیل تاثیر مطلوب بر روی کیفیت ماده غذایی بلکه به دلیل اثر نگهدارندگی آن بر روی غذا که با از بین بردن آنزیم ؛ غیر فعال نمودن ریز زنده ها ات و انگلها همراه میباشد؛ مورد توجه قرار گرفته است. 13 اسلاید .

دریافت فایل


اجناس فوق العاده انرژی مایکروویو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی اپلیکیشن های جدید پزشکی سلامت معرفی کالا فروشگاهی دنیای آموزش سرگرمی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان فایل emohtava سیستم های تصفیه آب خانگی و تصفیه آب صنعتی